Ny versjon av VareWeb

VareWeb er oppdatert med ny versjon, v. 1.23

 

Denne versjonen inneholder følgende endringer:

 

Forbedret funksjonalitet for Registrer en vareserie

Funksjonaliteten for registrering av en vareserie er forbedret slik at flere felter kopieres når man velger Register en vareserie. De kopierte feltene er markert med gult og kan endres hvis nødvendig. Man kan også gjøre endringer for alle varer i en vareserie, og ikke bare den siste varen i registreringen. Dette gjøres fra siste side i registreringen.

 

Ny funksjonalitet for registrering av ernæringsinformasjon for enteral og parenteral ernæring (informasjon som inkluderes i SAFEST)

For både parenterale og enterale ernæringsprodukter er det en egen side for registrering av ernæringsinformasjon som inkluderes i SAFEST.

SAFEST skal brukes av sykehus som en felles kilde til strukturert innholdsinformasjon for ernæringsmidler, og skal benyttes for blant annet å understøtte næringsregnskap.

For å tilfredsstille krav til inkludering i SAFEST, må opplysninger om ernæringsinnhold oppgis og dokumenteres ved innmelding.

Legemiddelverket er ansvarlig for driften av SAFEST, og har valgt Farmalogg som underleverandør av strukturert ernæringsinformasjon.

Publisert: 29.01.2021
Farmalogg AS | Slemdalsveien 1 | Postboks 5070 Majorstuen | 0301 Oslo | Tlf: +47 21 62 02 00 | farmalogg@apotek.no
Personvernerklæring Copyright © 2014